Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا "حسین سلاحورزی" روز پنجشنبه در نشست اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی استان اظهار داشت: با وجود دستورالعمل و بخشنامه‌های ابلاغی قوه قضاییه و بخشنامه بانک مرکزی در خصوص محاسبه سود و جریمه تسهیلات بانکی اما برخی از بانک‌ها همچنان رویه خود را در محاسبه سود و جریمه دنبال می‌کنند.

وی افزود: از سال گذشته تاکنون رییس بازرسی استان مکاتبات متعددی از آرای دیوان عالی را به سیستم بانکی منعکس کرده و بر اجرای آن تاکید داشته اما همچنان درگیر نحوه محاسبه سود و جریمه بانکی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با وجود اینکه اینکه بخشنامه سال ۸۸ بانک مرکزی تاکید می‌کند که مبالغ پرداختی از سوی مشتریان بعد از سررسید تسهیلات اعطایی بین سه جزو اصل ، سود و وجه التزام تاخیر دین تسهیم بالنسبه می‌شود، اما پرداخت‌های فعالان اقتصادی و واحدهای تولیدی به این شکل نیست و بانک‌ها اصل تسهیلات را در نظر نگرفته‌اند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم آباد گفت: دلیل اینکه مبالغ تسهیلات تصاعدی و سربه فلک کشیده است و عمدتا فعالان اقتصادی قادر به بازپرداخت تسهیلات نیستند عمل نکردن بانک ها به دستورالعمل‌ها است.

سلاحورزی اظهار کرد: امیدواریم شعب اختصاصی و ویژه برای پرداختن به پرونده تسهیلاتی و تجدید نظر در تمامی شهرستان های لرستان تشکیل شود.

برچسب‌ها اتاق بازرگانی ایران توسعه اقتصادی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی ایران توسعه اقتصادی لرستان اتاق بازرگانی ایران توسعه اقتصادی لرستان سود و جریمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۶۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: در راستای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان نهادهای حمایتی و افزایش اشتغالزایی کشور، ۳۴ هزار و ۱۲۴ نفر از معرفی شدگان نهادهای حمایتی، تسهیلات اشتغالزایی مجموعاً به مبلغ بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی با تأکید بر ضرورت و اهمیت توانمندسازی مالی مددجویان نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و اولویت این امر در سیاستگذاری‌های کلان بانک مسکن، افزود: تمرکز هدفمند بر اشتغال این طیف ارزشمند جامعه، موجب افزایش پویایی و نشاط اجتماعی، رشد اقتصادی می‌شود.

کد خبر 6099662 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند