Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازرس کل استان هرمزگان از بازگشت سی میلیارد ریال اضافه سود محاسبه شده در ۱۱۰ فقره پرونده تسهیلاتی در یکی از بانک‌های استان خبر داد. تاریخ انتشار: 17:36 - 12 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۲۹۳۷ خبرگزاری میزان - رضا مختاری با اشاره به موضوع حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، ضمن انتقاد از عدم توجه به رعایت برخی از قوانین و دستورالعمل‌ها از سوی بانک‌ها، گفت: در بررسی‌های صورت گرفته توسط هیئت بازرسی مستقر در مدیریت امور شعب یکی از بانک‌ها و طی بازرسی به عمل آمده مشخص شد شعب تابعه اقدام به اعطای تسهیلات سرمایه‌ای و سرمایه در گردش از محل صندوق توسعه ملی به جامعه روستایی و عشایری با نرخ ۶ درصد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بازرس کل استان هرمزگان ادامه داد: این در حالی است که مطابق با ماده ۹ از آیین‌نامه اجرایی شماره ۱۹۲۱۳۲ مورخ ۰۴-۱۰-۱۳۹۶ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این گونه تسهیلات می‌بایست با نرخ ۴ درصد به مناطق روستایی مرزی و عشایری مرزی و ۶ درصد به روستا‌های غیرمرزی و عشایری غیرمرزی پرداخت شود و اخذ هر گونه سود نامتعارف خلاف قوانین و مقررات است.
رضا مختاری با بیان اینکه در جریان دریافت سود‌های نامتعارف با پیگیری‌های بازرسی کل استان هرمزگان حدود ۳۰ میلیارد ریال از بانک پس گرفته شده و به حساب جامعه روستایی و عشایری استان برگشت داده شد، خاطر نشان کرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و تاکیدات ایشان بر جهش تولید ملی، با توجه به اینکه مناطق روستایی و عشایری از ظرفیت و پتانسیل بالایی برای ایجاد اشتغال و افزایش تولید و کاهش واردات و وابستگی به کشور‌های دیگر برخوردار هستند، حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار علی‌الخصوص در شرایط فعلی تحریم برای یکایک دستگاه‌های اجرایی و سیستم بانکی استان ضرورت دارد و نادیده گرفتن قوانین و عدم رعایت نرخ سود اعلامی از سوی بانک مرکزی در این خصوص، تبعات زیادی را به دنبال داشته و بازرسی کل استان قطعا با متخلفان در این حوزه برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.   بازرس کل استان هرمزگان از بازگشت سی میلیارد ریال اضافه سود محاسبه شده در ۱۱۰ فقره پرونده تسهیلاتی در یکی از بانک‌های استان خبر داد.

بازرس کل استان هرمزگان در پایان با تاکید بر توجه به قوانین و دستورالعمل‌های صادره، گفت: قانون‌مداری و توجه به قوانین و دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی بانک مرکزی، قطعا از تکرار تخلفاتی نظیر دریافت سود‌های نامتعارف جلوگیری خواهد کرد. بیشتر بخوانید:  بررسی ترک فعل‌ها در حوزه آب و برق/ مجوز ساخت و ساز در بستر رودخانه نباید صادر شود   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان بازرسی کل کشور بانک مرکزی بازرس کل استان هرمزگان روستایی و عشایری بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۷۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اسفندیاری ظهر سه شنبه به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العاج در جمع خبرنگاران از وجود ۱۷ هزار بیمار صعب العلاج در استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: طبق آمارهای اعلام شده سالانه ۳ هزار نفر به تعداد این بیماران در استان اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در ذیل بیماران خاص هستند، افزود: در حال حاضر ۲۲۶ بیمار هموفیلی، ۴۱۴ بیمار تالاسمی، و هزار و ۱۶۰ نفر بیمار دیالیزی در استان وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه این بیماران برای درمان از خدمات دولتی بهره مند می‌شوند، گفت: بسته خدمتی که در بیمه سلامت تعریف شده است در اختیار این بیماران قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: این بسته سلامت خدماتی چون تخفیفات دارویی، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی شامل می‌شود.

اسفندیاری با اشاره به اینکه این بیماران می‌توانند از تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد بهره مند شوند، اظهار کرد: این بیماران اقساط خود را با بازپرداخت پنج ساله می‌توانند انجام دهند که امسال هم در صورت ابلاغ بودجه به بانک‌ها معرفی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته توانستیم به سه هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص تسهیلات پرداخت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اکنون تمامی تجهیزات و امکانات تشخیصی و درمانی برای این بیماران در مراکز درمانی گرگان وجود دارد.

کد خبر 6099351

دیگر خبرها

  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی