Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اجتماعی قوه قضاییه گفت: دعاوی متعددی داریم که به نرخ سود بانکی که توسط بانک‌ها اعلام گردیده، اعتراض شده است و نرخ سودی که بانک‌ها محاسبه می‌کنند و از دادگاه‌ها خواسته‌اند مطابق قرارداد منعقده و مصوبات بانک مرکزی بدهی به بانک را محاسبه کند. تاریخ انتشار: 23:18 - 22 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۰۰۸۴ خبرگزاری میزان - محمدباقر الفت در بخش خبری ۲۱ گفت: تعامل بانک و نظام بانکی با واحد‌های تولیدی و فعالان اقتصادی، از موضوعات و مسائل بسیار جدی کشورمان در چند سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی در ادامه با اظهار تاسف از اینکه در کشورمان شاهد تعامل خوبی در این زمینه نیستیم، گفت: اعمال سلایق بانکداران در واقع قسمتی از علل شکست در مباحث اقتصادی است و علت اینکه سیاست‌ها به خوبی پیش نمی‌رود، عدم حمایت بانکداران از واحد‌های تولیدی است.   معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه با بیان اینکه بانکها شدیدا با محاسبه‌ها و قراردادهای غیرشفاف واحدها را تحت فشار گذاشته‌اند، تصریح کرد: رییس قوه قضاییه امروز نیز با یک نگاه جدی و عملگرایانه اعلام کرد که باید در رسیدگی به پرونده‌هایی که علیه بانک‌ها در دادگستری‌ها وجود دارد و دعاوی که اقامه می‌شود تجدیدنظر کنیم. بیشتر بخوانید: ثبت و بررسی بیش از ١١هزار گزارش مردمی با موضوع تخلفات کرونا در سامانه سجام قوه قضاییه   الفت در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه زمانی که فعالان اقتصادی به مشکلات اقتصادی برمی‌خورند باید چه کار کنند و قوه قضاییه چه سیستم و سازو کاری برای حمایت از این موضوع دارد، گفت: در درجه اول باید به محاکم مراجعه کنند.   وی افزود: دعاوی متعددی داریم که به نرخ سود بانکی که توسط بانک‌ها اعلام گردیده، اعتراض شده است و نرخ سودی که بانک‌ها محاسبه می‌کنند و از دادگاه‌ها خواسته‌اند مطابق قرارداد منعقده و مصوبات بانک مرکزی بدهی به بانک را محاسبه کند.   معاون اجتماعی قوه قضاییه بیان داشت: مطابق ماده ۱۶ قانون توسعه برنامه ششم توسعه قانونگذار تصمیم گرفت تا شورای فقهی بانک‌ها را برای نظارت بر عملیات شرعی بانک‌ها ایجاد کند. پنج تن از فقها در این شورا شرکت دارند و مردم می‌توانند شکایت خودشان را به دبیرخانه این شورا‌ها اعلام کنند و در ضمن می‌توانند شکایت خود را به دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه هم اعلام نمایند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون اجتماعی قوه قضاییه واحدهای تولیدی قوه قضاییه بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۹۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات

به گزارش خبرنگار مهر، سیدشمس‌الدین حسینی بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی تخصصی فعالان اقتصادی که با حضور محمدصادق حمیدیان رئیس اتاق بازرگانی فارس، جعفر قادری و ابراهیم عزیزی نمایندگان مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی و فعالان اقتصادی در سالن جلسات اتاق بازرگانی فارس برگزار شد با مقایسه وضعیت تورم دهه‌های گذشته؛ شرایط اقتصادی را نامطلوب ارزیابی کرد و گفت: نوسانات ارزی سبب بروز مشکلات بسیاری برای صادرکنندگان شده است.

مجلس گام‌های بزرگی در حمایت از تولید برداشته است

رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید با بیان اینکه اصلاح و بازبینی نظام ارزی در دستور کار مجلس قرار دارد گفت: اقدامات مثبت زیادی در مجلس در حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی صورت گرفته که تصویب قانون تأمین تولید و زیرساخت‌ها آخرین این اقدامات است.

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اطلاع از این قانون برای تجار و تولیدکنندگان ضروری است گفت: بسیاری از فعالان اقتصادی از مالیات سنگین گلایه‌مند هستند که این مساله نیز باید در تعامل با دولت و از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی پیگیری شود.

وزیر اقتصاد دولت دهم دلیل کاهش رشد اقتصادی را در حکمرانی ضعیف در این حوزه دانست و گفت مجلس در حوزه صدور مجوزهای کسب و کار گام‌های بزرگی برداشته و تفویض این امر نیز می‌تواند مطلوب باشد.

مشکلات بخش تولید روز به روز در حال افزایش است

رئیس اتاق بازرگانی فارس نیز با بیان اینکه اشتغال، بیکاری و بسیاری مسائل به تولید مربوط هستند گفت: متأسفانه این امر اولویت و اهمیتی برای متصدیان امر ندارد و مشکلات و چالش‌های بخش‌های اقتصادی روز به روز در حال افزایش هستند و این مساله زیبنده دولت و مجلس نیست.

محمد صادق حمیدیان گفت: صادرکنندگان ما به جای اینکه درگیر چالش‌های برون‌مرزی چون تحریم‌ها و مشکلات صادرات باشند درگیر بخشنامه‌های دست و پاگیر داخلی نیز شده‌اند.

دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد رفع موانع تولید را اجرا نمی‌کنند

وی با اشاره به ماده ۶۲ قانون بهبود و ارتقای تولید گفت: متأسفانه دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد رفع موانع تولید را اجرا نمی‌کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس در ادامه خواهان جرم‌انگاری برای بانک‌ها و دستگاه‌هایی شد که مصوبات و قوانین حمایت از تولید را رعایت نمی‌کنند و افزود: قانون باید همانگونه که برای بخش خصوصی مجازات‌هایی در نظر گرفته است برای بانک‌ها و سایر دستگاه‌ها هنگام بروز تخلف یا ترک فعل، جرم انگاری کند.

قوانین جدید مالیاتی سبب تضعیف بخش تولید می‌شوند

حمیدیان ضمن انتقاد از وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده گفت: بر همه چیز مالیات بسته شده و قانون جدید مالیات عامل تضعیف بخش تولید است و تولیدکنندگان نیز قربانی افزایش بی‌رویه مالیات به بهانه افزایش تورم می‌شوند در حالی که عامل این تورم آنها نیستند.

در این نشست ابراهیم عزیزی و جعفر قادری دو نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز در پرسش و پاسخ با فعالان اقتصادی دیدگاه‌هایی را مطرح کردند و پاسخ‌هایی را نیز به فعالان بخش صادرات و واردات و تولیدکنندگان و کارآفرینان حاضر در جلسه دادند و به اقداماتی که در مجلس در راستای بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع تولید صورت گرفته اشاره کردند.

کد خبر 6099657

دیگر خبرها

  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • اشتغال و تسهیلات بانکی از مهمترین مطالبات مردمی در تنگستان است
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید