Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- الفت گفت: دعاوی متعددی داریم که به نرخ سود بانکی که توسط بانک‌ها اعلام گردیده، اعتراض شده است و نرخ سودی که بانک‌ها محاسبه می‌کنند و از دادگاه‌ها خواسته‌اند مطابق قرارداد منعقده و مصوبات بانک مرکزی بدهی به بانک را محاسبه کند. تاریخ انتشار: 23:18 - 22 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۰۰۸۴ خبرگزاری میزان - محمدباقر الفت در بخش خبری ۲۱ گفت: تعامل بانک و نظام بانکی با واحد‌های تولیدی و فعالان اقتصادی، از موضوعات و مسائل بسیار جدی کشورمان در چند سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی در ادامه با اظهار تاسف از اینکه در کشورمان شاهد تعامل خوبی در این زمینه نیستیم، گفت: اعمال سلایق بانکداران در واقع قسمتی از علل شکست در مباحث اقتصادی است و علت اینکه سیاست‌ها به خوبی پیش نمی‌رود، عدم حمایت بانکداران از واحد‌های تولیدی است.   معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه با بیان اینکه بانکها شدیدا با محاسبه‌ها و قراردادهای غیرشفاف واحدها را تحت فشار گذاشته‌اند، تصریح کرد: رییس قوه قضاییه امروز نیز با یک نگاه جدی و عملگرایانه اعلام کرد که باید در رسیدگی به پرونده‌هایی که علیه بانک‌ها در دادگستری‌ها وجود دارد و دعاوی که اقامه می‌شود تجدیدنظر کنیم.   الفت در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه زمانی که فعالان اقتصادی به مشکلات اقتصادی برمی‌خورند باید چه کار کنند و قوه قضاییه چه سیستم و سازو کاری برای حمایت از این موضوع دارد، گفت: در درجه اول باید به محاکم مراجعه کنند.   وی افزود: دعاوی متعددی داریم که به نرخ سود بانکی که توسط بانک‌ها اعلام گردیده، اعتراض شده است و نرخ سودی که بانک‌ها محاسبه می‌کنند و از دادگاه‌ها خواسته‌اند مطابق قرارداد منعقده و مصوبات بانک مرکزی بدهی به بانک را محاسبه کند.   معاون اجتماعی قوه قضاییه بیان داشت: مطابق ماده ۱۶ قانون توسعه برنامه ششم توسعه قانونگذار تصمیم گرفت تا شورای فقهی بانک‌ها را برای نظارت بر عملیات شرعی بانک‌ها ایجاد کند. پنج تن از فقها در این شورا شرکت دارند و مردم می‌توانند شکایت خودشان را به دبیرخانه این شورا‌ها اعلام کنند و در ضمن می‌توانند شکایت خود را به دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه هم اعلام نمایند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون اجتماعی قوه قضاییه واحدهای تولیدی قوه قضاییه بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه با مولدسازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه کنیم،‌ گفت: همچنین توانستیم منابع جدیدی در جهت حمل‌ونقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، لطف‌الله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، اظهار کرد: در سال 1402 شهردار تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا 30 هزار میلیاردی را نیز محقق کند و این امر نشاندهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکایک مدیران و کارکنان شهرداری است که در طول تاریخ شهرداری بی‌نظیر است.

وی افزود: بی‌تردید تامین منابع 104 همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی، گفت: خوشبختانه با مولدسازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه کرده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال 96 مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است. سال گذشته طی توافقی که با بانک‌ها صورت گرفت، توانستیم در اقدام ارزشمندی نزدیک 20 همت واریز و برداشت انجام دهیم. همچنین بر اساس ماده 13 و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری بانک‌ها، بدهی‌هایی را که از سال85، 88، 91 و 92 باقی مانده بود و نرخ مرکب به آن تعلق می‌گرفت و باعث ضرر مردم شهر بود؛ بخشی را تسویه و حدود 50 درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ادامه داد: تلاش کردیم با شناسایی اولویت‌ها در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن‌ها، توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو، رویدادهای فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوب در بخش عمران داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در بخش هزینه‌ای نیز بیست و ششم هر ماه حقوق‌ها را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه‌ای برای کارکنان ایجاد شود. همچنین هزینه‌های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه‌ای جهت پرداخت نداشتیم. در بحث سرمایه‌ای نیز نزدیک 64 هزار میلیارد تومان در پروژه‌های سرمایه‌ای پول تزریق کردیم. همچنین در موضوع مالی نیز نزدیک به 20 عملیات انجام و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.

فروزنده ادامه داد: به طور تقریبی 85 در صد منابع جهت کارهای سرمایه‌ای به صورت پروژه‌ای به تمامی معاونت‌ها داده شد و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل که شورا بیشتر روی آن نظر داشت با اولویت همراه بوده است. این قدام به درستی نشاندهنده کارآمدی است. کارآمدی یک مجموعه به این معناست که ضمن تامین منابع لازم، بتواند ماموریت‌هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه برخی مخالفان بر نمی‌تابند، نمی‌توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی‌جهت می‌گویند کارآمدی نیست، تصریح کرد: کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن‌ها، خرید اتوبوس، برقی‌سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی پسماند، رویدادهای بزرگ و فرهنگی مانند اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی‌ها، ایام ماه مبارک رمضان و...که مورد تشویق مردم قرار بگیرد. اینها یعنی کار آمدی؛ کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمات مطلوبی انجام دهید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش ملی شهرت و اعتبار بانک مرکزی آغاز شد
  • چک صیادی را آنلاین نقد کنید
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • اشتغال و تسهیلات بانکی از مهمترین مطالبات مردمی در تنگستان است
  • انتقال سند سهام آلومینیوم جنوب برای مطالبات بازنشستگان
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد